Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Sigiliu pe maşinile ITRSV


   Mașinile de teren ale Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare (ITRSV) Focșani au fost sigilate și nu vor putea fi folosite în următoarele săptămâni. Motivele pentru care au fost sigilate sunt neclare, fiind oferite două explicații care se bat cap în cap. Pe de o parte este explicația oficială a șefilor de la ITRSV, potrivit cărora ar fi vorba de cota de carburant alocată mașinilor. Pe de altă parte, sigilarea se pare că ar fi fost realizată de un executor judecătoresc din județul Galați, în urma unei sentințe a magistraților focșăneni. 
   Inspectorul șef al ITRSV, Alexandru Lefter, spune că decizia sigilării a fost luată deoarece mașinile au rămas fără carburant, cota lunară fiind foarte mică. Mai mult, săptămâna viitoare instituțiile de stat vor avea o minivacanță, iar atunci   s-a luat decizia ca șase mașini să fie sigilate și să nu mai fie utilizate. „Mai avem 7-8 mașini care sunt funcționale și pe care le vom folosi în continuare. Avem o cotă de carburant mică, de 67 litri pentru fiecare mașină și am luat această decizie”, a afirmat inspectorul șef al ITRSV. 
   Întrebat despre prezența executorului judecătoresc și procesul de la Judecătorie, Alexandru Lefter spune că nu știe nimic și că la nivelul instituției nu s-a primit niciun document despre această executare silită. Pe de altă parte, jandarmii ne-au confirmat că au însoțit un judecător care a sigilat mașinile ITRSV. „Am venit în sprijinul unui executor judecătoresc pentru punerea în aplicare a sentinței civile 104 din 2012 împotriva debitorului ITRSV Vrancea. Noi doar am asigurat sprijin în acest caz”, a afirmat plutonier adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?