Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Charlie Sheen susţine că s-a simţit ostaticul lui Lindsay Lohan


   Charlie Sheen a confirmat că nu este deloc ușor să lucrezi cu Lindsay Lohan, care a avut o apariție episodică în serialul său, „Anger Management”, precizând că aceasta întârzia des și că îl făcea să se simtă ostatic pe propriile platouri de filmare neputând să înceapă lucrul în absența actriței, conform starpulse.com. Actrița din „Mean Girls”, care a jucat recent alături de Charlie Sheen și în comedia „Scary Movie 5”, și-a interpretat propriul rol într-un episod al popularului sitcom, iar Charlie Sheen a recunoscut că sentimentul de ostatic pe propriul platou de filmare are legătură cu faptul că nu avea niciun control asupra ei. 
   Întrebat dacă este adevărat că Lohan obișnuia să întârzie, Sheen a recunoscut într-un interviu cu Jay Leno: „Nu din prima zi… în prima zi a fost extraordinară. A venit la timp, și-a știut replicile, a pus fiecare accent așa cum trebuia, ne-a făcut pe noi să ne simțim nepregătiți… Dar apoi a urmat ziua a doua când a întârziat doar 2 ore. A fost ca și când ne-ar fi luat ostatici”. 
   Filmările pentru acest sitcom reprezintă ultima slujbă pentru Lohan înainte de pauza de câteva luni pe care o ia pentru că din 2 mai se internează din nou într-o clinică de reabilitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?