Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Peste 600 de oficii poştale, deschise pe 14 şi 15 noiembrie pentru livrarea coletelor comandate de Black Friday

Peste 600 de oficii poştale din întreaga ţară vor fi deschise în zilele de 14 şi 15 noiembrie pentru ridicarea coletelor comandate cu ocazia Black Friday, informează Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR), într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES. În acelaşi interval, livrarea coletelor va fi posibilă, la cerere, şi direct la uşa destinatarului, în toate localităţile din ţară.

Lista oficiilor cu program prelungit, în această perioadă, se regăseste pe site-ul companiei, accesând link-ul: https://www.posta-romana.ro/gaseste-oficiu-postal.html.

Potrivit sursei citate, expediţiile sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot parcursul traseului, de la prezentare, până la livrare. „Pentru a face faţă vârfului de activitate din această perioadă, Poşta Română s-a pregătit, atât din punct de vedere logistic, cât şi al personalului implicat, să poată susţine, zilnic, livrarea a peste 100.000 de colete, începând cu data de 13 noiembrie. De asemenea, compania a extins serviciul de SMS şi anunţă destinatarul printr-un mesaj în momentul în care expediţia ajunge în oficiul ales de client sau când livrarea la uşa acestuia se apropie. SMS-ul conţine numărul AWB al trimiterii, numărul şi programul oficiului poştal, precum şi suma de plată ramburs, dacă nu a fost deja achitată online, cu cardul”, precizează operatorul poştal naţional.

Coletele care conţin comenzile efectuate în perioada Black Friday şi livrate în oficii vor fi păstrate până la zece zile calendaristice, de la data sosirii în unitate, în funcţie de opţiunea expeditorului. De asemenea, clientul are posibilitatea deschiderii coletului pentru verificarea conţinutului, dar şi posibilitatea de a returna pachetul, timp de 30 de zile, prin intermediul celor peste 600 de subunităţi dedicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?