Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Mini-olimpiadă pentru elevii claselor a III-a şi a IV-a


   Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani organizează, anul acesta, prima ediție a Mini-olimpiadei de Limbă și Literatură Română pentru clasele a III-a și a IV-a. Concursul va avea loc pe 2 iunie, micii școlari având timp suficient până atunci ca să parcurgă integral materia de studiu. De asemenea, până atunci, cadrele didactice trebuie să pună la punct un planuri de departajare, deoarece de la fiecare clasă nu pot participa mai mult de 3 elevi. Data limită de înscriere la concurs este 12 mai 2013.
   Concursul organizat de Liceul Pedagogic „Spiru Haret” este singurul concurs de limbă și literatură română la nivel județean pentru elevii din ciclul primar. Nu se percep taxe de participare, costurile aferente fiind suportate din contribuții proprii ale organizatorilor și din sponsorizări.
   Pentru acest concurs, organizatorii, prin coordonatorul principal, profesorul Viorel Trifan, au pus la dispoziția celor interesați o pagină web, http://miniolimpiadallr.wordpress.com, unde sunt oferite informații despre concurs, inclusiv regulamentul de organizare. Concursul a primit aprobare din partea Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?