Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Karateka vrânceni se bat pentru medalii în Ungaria


   Åžapte karateka vrânceni vor participa în week-end în Ungaria la Campionatul European de karate SKDUN. Clubul Sportiv Unirea Focșani va fi reprezentat de doi sportivi: Teodora Strompl și Mihai Radu, ambii antrenați de sensei Aurel Giurgea. Cei doi sportivi au fost transferați recent de la cluburi din Ca-pitală și au urcat pe podium la Campionatul Mondial de karate SKDUN, întrecere care s-a desfășurat la Milano (Italia). 
   Teodora Strompl, sportivă adusă la clubul de pe Milcov de la clubul Aikoshin București a obținut medalia de aur la junioare, proba kumite, categoria +50kg și medalia de aur cu echipa feminină a României, iar Radu Mihai (transferat de la Dinamo București) a cucerit medalia de bronz cu echipa de seniori a României. Clubul care este finanțat de Primăria și Consiliul Local Focșani, CSM 2007 Focșani, se bazează pe cinci karateka: Andreea Arginteanu, Dragoș Pantazică și George Dochioiu la kata, cât și kumite, în timp ce Bogdan Alpreotesei și George Panciu au fost selectați doar în lotul de kumite. 
   La Cupa Europei vor participa Laurențiu Nemuț la kumite, Dorian Hîrcan la kumite, Andrei Sfetcu, la kata și kumite. „Sperăm ca sportivii mei să evolueze mai bine, însă așa cum am declarat la sfârșitul anului trecut, în 2013 mulți dintre sportivii noștri trec la o categorie de vârstă superioară și va fi puțin mai greu, însă cu multă muncă, seriozitate și determinare vom demonstra că încă putem câștiga medalii”, a spus antrenorul Daniel Fusaru, de la clubul CSM 2007 Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?