Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Grupa 2002 de la CSM Focşani luptă pentru calificare la Cupa Hagi Danone


   Cei mai talentați copii la fotbal din România continuă să creadă în visul lor! Fundația «Gheorghe Hagi», împreună cu Danone România, dezvoltă parteneriatul început în 2010 și organizează în acest an cea de-a patra ediție a Cupei Hagi Danone, cea mai mare competiție de fotbal din România, dedicată copiilor cu vârste între 10 și 12 ani. Cupa Hagi Danone 2013 cuprinde o competiție dedicată echipelor de club din România. Câștigătoarea din acest an va fi recompensată cu trofeul Cupei «Hagi Danone» și va reprezenta România la Finala Internațională Danone, de la Londra, în septembrie.
   Cele șapte etape zonale se vor desfășura astfel: Cluj-Napoca (30-31 martie), Galați (6-7 aprilie), Pitești (13-14 aprilie), Suceava (20-21 aprilie), Sibiu (27-28 aprilie), Timișoara (11-12 mai) și Ploiești (24-25 mai). Turneul final al Cupei Hagi Danone 2013 va avea loc la Arad, pe stadionul «Francisc von Neumann», între 30 mai și 1 iunie. Pe 30 și 31 mai vor avea loc meciurile din grupe și cele din fazele eliminatorii, iar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, se va disputa finala Cupei Hagi Danone. Județul Vrancea va fi reprezentat la etapa zonală  de la Galați, de pe Stadionul Sintetic Siderurgistul de echipa CSM Focșani. Marțea trecută, a avut loc meciul decisiv pentru desemnarea echipei care va reprezenta județul la Cupa Hagi Danone care se va desfășura la Galați în perioada 6-7 aprilie. 
   După o partidă disputată pe un teren greu în condiții de iarnă, CSM Focșani a terminat la egalitate, 1-1 cu Prosport Focșani, rezultat care avantajează echipa CSM, care în tur câștigase în fața celor de la Prosport Focșani cu 8-1. CSM a avut în componență doar doi jucători născuți în anul 2001, restul fiind născuți cu un an mai târziu. Cu toate acestea, elevii antrenați de Puiu Oprișan și Alin Samoilă au făcut un meci bun și au marcat de două ori, dar în propria poartă. Prosport a deschis scorul prin Cristi Dima, care a încercat să respingă o minge pe care a deviat-o în poartă. În repriza a doua, CSM a reușit să restabilească egalitatea după ce Emilian Milea a șutat în bară, iar mingea a fost reluată ulterior cu capul de Alexandru Lăudatu. 
   Cu o linie de clasament net superioară față de adversarele din campionatul județean, 26 goluri marcate și numai 5 primite, grupa de la CSM Focșani se anunță o pretendentă serioasă și la câștigarea campionatului de juniori E, acolo unde conduce în clasament și mai are de disputat două jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?