Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tâlhărită pentru patru lei şi o bucată de caş


   Doi băieți din Jariștea, unul de 16 ani, celălalt de 19, sunt acuzați de violare de domiciliu, furt și tâlhărie, după ce au amenințat o bătrână cu cuțitul și i-au furat patru lei și o bucată de caș. Ion D. și Marian P. vor răspunde în fața magistraților de la Judecătoria Focșani, pentru faptele lor.
   Potrivit rechizitoriului, pe 12 august 2012, cei doi au pătruns în târla unei femei din Negrilești, de unde au sustras patru lei și un caș. Potrivit anchetatorilor, când au fost surprinși de partea vătămată, băieții au scos cuțitele și au amenințat-o pe femeie, cerându-i alți bani. Pentru că aceasta a început să țipe, cei doi tineri au fugit. În zilele de 13 august și 17 august, inculpații au pătruns în alte gospodării, din Bârsești, de unde au furat 140 de lei și un telefon mobil.
   În fața anchetatorilor, băieții au recunoscut faptele, iar Marian a susținut că mai comisese încă una, pentru care nu fu-sese cercetat. El le-a povestit procurorilor că pe 9 august i-a sustras unui băiețel de 10 ani un telefon mobil, în Gara Focșani. Cum nu a fost înregistrată nicio plângere, nu a fost luată de bună declarația tânărului. În ceea ce îl privește pe Ion, anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice, în cazul său fiind constatate anumite tulburări de comportament. Totuși, are discernământul păstrat în raport de comiterea faptelor.
   Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?