Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Teatrul Naţional de Operetă invită focşănenii la spectacole


   Focșănenii vor avea posibilitatea să asiste în luna aprilie la trei spectacole de marcă, aduse de Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” la Focșani, în cadrul unui turneu național. Spectacolele vor avea loc la Teatrul Muni-cipal „Mr. Gh. Pastia”, pe 19 și 20 aprilie.
   Vineri, 19 aprilie, de la ora 11.00, sunteți așteptați la „Frumoasa din pădurea adormită”, un musical de Silvia Kerim și Marius Å¢eicu, după basmul cu același nume de Charles Perrault.
   Tot pe 19 aprilie, de la ora 19.00, este programat spectacolul de operetă „Paris, mon Amour”, un colaj de chansonete, cu participarea magicianului Andrei Teașcă, de la Teatrul de Magie. Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19.00, „Opereta râde, cântă și dansează”, cu prim-solista Mioara Manea-Arvunescu, care este originară din Focșani, și mai mulți invitați, cu participarea Corului, Ansamblului de balet și a Orchestrei Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”.   
   Duminică, 21 aprilie, de la ora 12.00, Corul Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”, dirijor Gabriel Popescu, va susține un concert de muzică religioasă la Biserica „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul” din Piața Unirii din Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?