Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un vrâncean a câştigat ZECE MILIOANE DE EURO la loteria italiană


   Ionică Zincilescu a câștigat, săptămâna trecută, zece milioane de euro, la SuperEnalotto – loteria italiană. Potrivit presei din peninsulă, acesta are 24 de ani și locuiește în Italia din 1991, când părinții săi au emigrat din România. Zincilescu le-a declarat reporterilor de la cele mai mari cotidiene și de la cele mai importante televiziuni că numerele câștigătoare reprezintă datele de naștere ale rudelor și prietenilor săi și că a știut că o să câștige datorită unui vis. „Am visat-o pe bunica mea care tot învârtea o roată și când am întrebat-o de ce face asta mi-a răspuns: Fie roata și pătrată, tot se-ntoarce ea odată! Atunci am înțeles că viața mea se va schimba întru totul”, le-a spus vrânceanul, ziariștilor italieni.
   Întrebat ce va face cu acești bani, Ionică Zincilescu a glumit mai întâi spunând că speră ca statul italian să nu-i impoziteze prea mult câștigul, apoi a precizat că se va întoarce acasă pentru a-și îndeplini un vis dintotdeauna. „Sunt pasionat de viteză. Eroii mei sunt Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel. L-am idolatrizat pe Ayrton Senna. Vreau să merg în Focșani și să construiesc o pistă de raliuri, unde copiii și tinerii care au aceeași pasiune ca și mine să se poată antrena și, cine știe, poate, cândva, Bucureștiul va fi înclus în Marele Circ”, a declarat Zincilescu.
   Presa italiană precizează că tânărul își va putea ridica banii la sfârșitul lunii aprilie după încheierea tuturor formalităților.

P.S. Aceasta este o „știre” pe care o publicăm astăzi, 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor și care nădăjduim că v-a distrat, pentru că sigur nu v-a informat, fiind o… păcăleală. Sperăm că a fost una de bun gust.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?