Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbatul împușcat în lanul cu porumb va fi înmormântat astăzi; ancheta în cazul morții sale continuă


 Ion C., de 35 de ani, din Bizighești, comuna Garoafa, care în urmă cu șase zile a fost împușcat mortal în timp ce se afla într-un lan de porumb în zona Doaga, va fi înmormântat astăzi, în jurul prânzului, la cimitirul din localitate. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus acasă de la SML încă de duminică seară. Ion C. este tatăl a doi copii, un băiat și o fată.
    Cercetările cu privire la stabilirea exactă a condițiilor în care bărbatul a fost împușcat sunt încă în desfășurare. Anchetatorii înaintează încet, dar sigur, astfel că  făptașul sigur nu va scăpa nepedepsit.
     Anchetatorii au audiat mai multe persoane în acest caz, în speranța că vor afla informații care să-i ajute la identificarea autorului. Importantă este expertiza balistică, în urma căreia se va stabili cu certitudine cu ce armă s-a tras. Chiar dacă cel care a tras a ales să tacă până în prezent și nu a mers la poliție să mărturisească cele petrecute, este doar o chestiune de timp până când va fi tras la răspundere. 
    Reamintim că, sâmbătă seara, Ionel C. a fost împușcat în timp ce se afla într-un lan de porumb împreună cu un vecin. Cei doi căutau o vacă, ce se rătăcise de cireadă, în momentul în care s-a tras asupra lor. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost nimerit în piept. Când a auzit focul de armă și și-a văzut prietenul la pământ, celălalt bărbat a fugit în sat pentru a le anunța pe rudele victimei. El le-a spus acestora ce a pățit
victima, dar și că a mai auzit focuri de armă și după aceea.
    Imediat ce a fost anunțat, fratele victimei a mers în câmp, l-a luat pe bărbat pe brațe și l-a transportat până acasă, după care a fost chemată ambulanța. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 35 de ani.
La scurt timp, la Bizighești au ajuns anchetatorii, care au făcut cercetarea la fața locului. Oamenii legii au mers și duminică la Bizighești, zi în care au luat la audieri mai multe persoane și au ridicat mai multe arme. De altfel, duminică s-au făcut verificări la toți deținătorii de arme din zonă. Anchetatorii au precizat că sâmbătă, în zona în care a avut loc incidentul, nu a fost organizată nicio partidă legală de vânătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?