Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Program de curăţenie în Adjud, pe bază de voluntariat


   Deputatul PSD de Vrancea, Victor Roman, și primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, vor demara o program de curățenie a localității, program ce vizează spațiile verzi, parcurile, străzile, trotuarele și locurile de parcare. Acțiunea se va desfășura în luna aprilie.
   Victor Roman a declarat că întreaga acțiune se va derula pe bază de voluntariat, cu participarea locuitorilor municipiului și a reprezentanților societăților comerciale din Adjud. Parlamentarul social democrat spune că această acțiune are rolul de a-i face pe oameni să înțeleagă cât de important este aportul lor pentru a schimba în bine imaginea municipiului. „Am luat decizia de a demara o acțiune de curățare și ecologizare a întreg municipiului Adjud, acțiune ce vizează spațiile verzi, parcurile, străzile, trotuarele și locurile de parcare. Ne-am propus ca toată această acțiune să se desfășoare pe bază de voluntariat, cu aportul oamenilor, dar și al societăților de pe raza munici-piului Adjud. Proiectul se va desfășura pe cartiere și sate aparținătoare municipiului Adjud, iar la finalul acțiunii vrem să avem un oraș mai frumos și mai curat, chiar dacă în prezent se află în derulare mai multe proiecte care provoacă disconfort cetățenilor. Cu toții trebuie să înțelegem că aceste investiții au ca principal obiectiv îmbunătățirea condițiilor de trai în municipiul Adjud”, a declarat deputatul Victor Roman.
   Primarul Constantin Armencea a salutat inițiativa deputatului Roman și a precizat că imaginea localității se va schimba în bine în urma acestei acțiuni de curățenie. „Nu pot decât să salut și să mă alătur acestui proiect care se realizează cu cetățenii și în interesul cetățenilor. Întreaga acțiune va beneficia de sprijinul Primăriei Adjud”, a afirmat primarul Armencea.
   Edilul a ținut să-și ceară scuze pentru disconfortul creat de lucrările ce au  loc la diverse proiecte de investiții. „Vreau să le mulțumesc cetățenilor din Adjud pentru răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă în acest moment, când în localitate se desfășoară cele mai complexe lucrări de modernizare a infrastructurii. Sperăm ca până la sfârșitul acestui an să încheiem  partea grea a acestor proiecte de infrastructură”, a încheiat primarul Constantin Armencea.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?