Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Profesorul Ianchievici a scăpat de sancţiune, elevii nu


   Membrii Consiliului de Admi-nistrație al Åžcolii nr. 7 din Focșani nu au putut lua nicio măsură împotriva profesorului de muzică Mircea Ianchievici, acuzat că a agresat doi elevi, deoarece nu mai este angajatul unității de învățământ. Potrivit unor surse, cei doi elevi s-ar putea alege cu notele scăzute la purtare, cel mai probabil cu trei puncte.  
   Cei doi elevi loviți de profesor, care sunt și frați, nu au mai venit la cursuri de câteva săptămâni. Dirigintele a încercat să ia legătura cu fratele lor mai mare, dar nici acesta nu a fost de găsit. 
Reamintim că în urmă cu aproximativ două luni, profesorul de muzică Mircea Ianchievici i-a lovit pe cei doi elevi deoarece deranjau ora, apoi i-a fugărit până la ieșirea din curtea unității de învățământ. După câteva minute, fratele mai mare al copiilor a venit la școală pentru a-și face singur dreptate și l-a lovit pe profesor în fața elevilor, în timpul orelor de curs. 
   Profesorul a intrat în concediu me-dical, iar conducerea Åžcolii nr.7 a demarat o anchetă. Între timp, cadrul didactic și-a înaintat demisia de la Åžcoala nr.7. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?