Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Elevi vrânceni calificaţi la olimpiadele naţionale


   Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ) a făcut publice listele cu elevii calificați în etapele naționale ale olimpiadelor la mai multe discipline. Astfel, din componența lotului național la Olimpiada de lingvistică fac parte Tudor Dodoiu, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, sub coordonarea profesoarelor Teodora Bentz și Gicuța Dochioiu. Radu Bosoiu, elev la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, s-a calificat la etapa națională sub coordonarea profesoarelor Anișoara Pițu și Giguța Dochioiu. Åži eleva Silvia Elena Mihăilescu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, va face parte din lotul la Olimpiada Lingvistică, eleva fiind coordonată de profesorii Teodora Bentz și Cătălin Uleanu. S-a mai calificat și Beatrice Maria Alexandrescu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea”, coordonată de profesorii Daniela Plăiașu și Cornel Noană. 
   Din lotul național al olimpicilor la Tehnologia infomatică fac parte Cosmin Modrogeanu, elev în clasa a IX-a, alături de Robert Manolache, elev în clasa a X-a, și Teodor Rogoz, elev în clasa a XI-a, cu toții de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani. Elevii au fost pregătiți de profesorii Ion Titu și Camelia Mereuță. 
   La Concursul Național de Geografie „Terra 2013”, Vrancea va fi reprezentată de nouă elevi. La clasa a V-a au reușit calificarea Andrei Anghel, elev la Åžcoala „Ion Basgan”, Nicolae Săcrieru de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” și Alexandru Micu, elev la Colegiul Național „Unirea”, toate din Focșani. De la clasa a VI-a s-au calificat Paula Denisa Saragea, de la Colegiul Național „Unirea”, Dragoș Jitea, elev la Åžcoala „Åžtefan cel Mare”, ambele din Focșani, și Bogdan Enache, elev la Liceul Tehnologic din Mărășești. La clasa a VII-a au reușit calificarea Robert Cocuz, elev la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, Åžtefan Gheoaca, elev la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu, și Georgel Pospai, elev la Åžcoala „Al. Vlahuță” din Gugești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?