Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Depeche Mode a refuzat premiul BRIT Awards 2013


   Celebra trupă britanică Depeche Mode a refuzat premiul pentru întreaga carieră ce trebuia să-i fie acordat în cadrul galei BRIT Awards, după ce membrii formației au aflat că distincția nu va fi înmânată în ceremonia transmisă în direct la televiziune, pe 20 februarie.
   Într-un declarație acordată publicației britanice The Sun, David Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a spus că nu îl mai interesează nimic ce are legătură cu BRIT Awards. „Să vă spun o istorioară care, probabil, îi va aduce niște probleme unei anumite persoane. Ni s-a spus că vom primi un nou premiu anul acesta, pentru cea mai influentă trupă din ultimii 20 de ani sau ceva de genul acesta… De fapt, este vorba despre vechiul premiu pentru întreaga carieră și ne-am gândit că e o chestie mișto. După care am auzit că acordarea premiului nu va fi transmisă la ITV, așa că ne-am spus «Dacă nu ne transmit în direct, atunci nu suntem cea mai influentă trupă. Ce altă trupă are atât de multe hituri ca noi în întreaga lume și a mai făcu turnee de asemenea amploare ca ale noastre? Dă-i naibii pe ei și pe cei care acordă aceste premii»”, a spus Gahan.
   Depeche Mode a fost de cinci ori nominalizată la BRIT Awards și are un singur trofeu câștigat, în 1991, pentru „cel mai bun single britanic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?