Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Bon Jovi ar putea să vină în România la anul


   Promotorul Marcel Avram a spus că, din punctul său de vedere, nu este exclusă șansa ca trupa Bon Jovi – care va susține un concert la Sofia pe 14 mai anul acesta – să vină și cu un show în România, anul viitor. Prezent la conferința de presă care anunța oficial concertele susținute de Iron Maiden (24 iulie) și Sting (31 iulie), dar și trupele confirmate până în prezent pentru participarea la cea de-a cincea ediție a festivalului Rock the City (27 și 28 iulie), promotorul Marcel Avram, care, împreună cu D&D East Entertainment, a adus în România nume mari ale muzicii internaționale – Michael Jackson, Madonna, AC/DC -, a spus că, în contextul în care membrii formației Bon Jovi se află în plin turneu, „șansa ca ei să vină în România este foarte mare”.
   Totodată, Marcel Avram, care spune că AC/DC este una dintre formațiile sale preferate, a adăugat că, în contextul în care „trupa împlinește anul acesta 40 de ani de la înființare și pregătește lansarea unui nou album, nu este exclus și un nou turneu de promovare a acestuia din care să facă parte, nu se știe, și România”. Pentru cei care însă speculau cu privire la un eventual concert al trupei Rolling Stones, Marcel Avram respinge, deocamdată, orice posibilitate. „Mi-e și frică, pentru că cer mulți bani și nu pot să fiu filantropul României. Am investit atât de mulți bani în țara asta… Plus că ei vor indoor (concert susținut într-un spațiu închis, n.r.), nu stadioane, iar România nu are încă o sală a cărei capacitate să îi satisfacă”, a spus acesta.
   Åži Rammstein va veni la București, pe 28 iulie, în cadrul festivalului Rock the City, cu un suflu nou”, anunță organizatorii. „Trupa și-a schimbat destul de mult show-ul față de Sonisphere 2010 (evenimentul în cadrul căruia Rammstein a cântat anterior în România, n.r.). Practic, începând de anul trecut, din ianuarie 2012, Rammstein live arată un pic altfel, sunt alte scenarii, sunt un pic și alte piese, practic nu se va întreba nimeni de ce să mai vină Rammstein după doi ani, pentru că Rammstein în 2013 arată altfel decât în 2010”, a spus și Lenți Chiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?