Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Fotbaliştii CSM-ului s-au antrenat ieri şi vor să joace în retur


   Mâine se reia actuala ediție a Ligii a III-a la fotbal, dar au mai rămas echipe care nu știu dacă vor mai juca în retur, situația lor urmând a fi lămurită în următoarele ore. Un astfel de caz este și cel al CSM-ului din Focșani, unica echipă rămasă în viață în Vrancea la nivelul Ligii a III-a, după abandonul celor de la Panciu. Din păcate, supraviețuirea CSM-ului este doar o chestiune de ore.
   „Din păcate, nu este o problemă financiară la mijloc. Echipa ar putea rezista fără probleme, cu niște costuri foarte mici. Am putea continua fără probleme, dar se pare că nu se vrea. Eu personal, dacă mă încăpățânez să continui, voi avea mult mai mulți dușmani. Echipa Focșaniului s-a distrus din cauza legii care a obligat cluburile să se transforme din drept public în drept privat. În vară s-a trecut de la CSM 2007 Focșani al Primăriei la CSM Focșani al meu. Am susținut financiar de unul singur echipa în tur, nu m-a ajutat nimeni, dar nu mai pot să fac față de unul singur. Cine vrea, e invitat să se implice”, a spus președintele Consiliului de Administrație al CSM, Dan Dumitru.
   Ieri, aproape toți jucătorii din lotul CSM-ului s-au antrenat pe Stadionul Milcovul și așteptau o schimbare pe ultima sută de metri, pentru a putea evolua și în retur. CSM Focșani ar trebui să joace mâine cu Metaloglobus București, pe teren propriu (ora 15.00). Ca o coincidență nefastă trebuie amintit că, în tur, meciul dintre cele două nu s-a jucat, după ce focșănenii nu s-au mai prezentat, tot din cauza problemelor financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?