Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Elevi calificaţi în naţionala de informatică


   Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea a publicat rezultatele obținute de elevi la etapa județeană a olimpiadei de informatică. Astfel, din rândul elevilor de clasa a V-a, calificarea la etapa națională a obținut-o Vlad Bercovici, de la Colegiul Național „Unirea”, coordonat de profesoara Liliana Neșu. De la clasa a VI-a s-a calificat eleva Alina Dima, de la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, sub îndrumarea profesoarei Liliana Colin. Tudor Dodoiu, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, sub îndrumarea profesorului Ion Å¢îțu, a obținut calificarea la faza națională a olimpiadei de informatică.
   S-a calificat și Andrei Iulian Burdușa, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Unirea”, sub îndrumarea profesoarei Genovica Vulpoiu. Ioan Ovidiu Åžtiru, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea”, a obținut calificarea sub îndrumarea profesoarei Liliana Neșu. „Uniristul” Nicolae Tarbă, elev în clasa a XI-a, a obținut la rândul său calificarea în olimpiada națională, sub coordonarea profesoarei Liliana Colin. În final, Daniel Mihalache, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Unirea”, a reușit să se califice în faza națională a olimpiadei de informatică, sub coordonarea profesoarei Marilena Oprea.
De asemenea, Andrei Iulian Burdușa, elev în clasa a IX-a, sub coordonarea profesoarei Genovica Vulpoiu, a reușit calificarea în etapa națională a Concursului „Grigore Moisil 2013”. Åži „uniristul” Ioan Ovidiu Åžtiru a reușit să se califice, el fiind îndrumat de profesoara Liliana Neșu. S-au mai calificat în etapa națională a Concursului „Grigore Moisil 2013” și elevii „uniriști” Nicolae Tarbă, elev în clasa a XI-a, și Daniel Mihalache, elev în clasa a XII-a, ambii coordonați de profesoara Liliana Colin.

Lista cu elevii de gimnaziu care au obținut locurile II, III și mențiuni AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?