Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Subvenţiile, temă de discuţie între vârstnici şi reprezentanţii Prefecturii


   Pensionarii vrânceni au avut, anul trecut, numeroase întâlniri cu reprezentanții Prefecturii. În ianuarie 2012 a fost prezentat raportul de activitate pe 2011, iar în februarie a fost prezentată o informare asupra intervențiilor efectuate pentru îndepărtarea efectelor ninsorilor. În martie a fost analizată activitatea de expertiză medicală și recuperare desfășurată la nivelul Casei de Pensii, pentru ca în aprilie să aibă loc o zi festivă, cu ocazia comemorării „Zilei Veteranilor de Război din România”.
   Tematica întâlnirii din mai a făcut referire la programele privind acordarea de subvenții și alte forme de sprijin pentru agricultori, iar în iunie au fost prezentate activitățile Poliției de Proximitate și ale Oficiului de Cadastru. În iulie au fost prezentate etapele de parcurs în vederea executării lucrărilor de cadastru, iar în august pensionarii au fost informați despre situația culturilor agricole din județ, pentru ca în septembrie să fie abordate teme privind formele de asistență socială pentru persoanele cu nevoi speciale, dar și aspecte legate de stadiul pregătirilor pentru iarnă a centralelor termice care asigură căldura în Focșani.
   Detalii referitoare la pregătirile pentru iarnă la nivelul localităților din județ au fost discutate în octombrie, când s-a discutat și despre stadiul derulării programului de acordare a ajutoarelor alimentare. În noiembrie, agenda de discuții a cuprins aspecte referitoare la parteneriatele propuse de autoritățile locale pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile și stadiul acordării ajutoarelor constând în alimente de la Uniunea Europeană, discuție care a continuat și în decembrie, din cauza întârzierilor livrărilor cu produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?