Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tineri de 21 de ani, hoţi de parfumuri


   Un tânăr din Focșani și un altul din Cosmești, județul Galați, au fost trimiși în judecată, ei fiind acuzați de furt după ce au fost prinși de agenții de pază ai unui supermarket din municipiu cu produse cosmetice îndesate pe sub hainele pe care le purtau. Este vorba despre Marius Cătălin S. și Mădălin A., ambii de 21 de ani.
   Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, fapta s-a petrecut la data de 6 septembrie 2012. Cei doi tineri au intrat în supermarket, situat pe strada Brăilei din Focșani, iar la ieșire, agenții de pază le-au cerut să se supună unui control în prezența polițiștilor. Au așteptat într-o încăpere venirea agenților de poliție, după care au fost invitați să scoată produsele pe care le-au ascuns sub haine. Este vorba de produse cosmetice, respectiv parfumuri, în valoare de 238 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral.
   Ambii tineri sunt recidiviști, fiind condamnați anterior pentru fapte similare la câte opt luni de închisoare cu suspendare. Marius a recunoscut comiterea faptei, dar Mădălin s-a sustras urmăririi penale. Marius a declarat  că intenționa să vândă parfumurile, pentru a face rost de bani. Ambii băieți au fost plecați din țară, dar numai primul s-a întors pentru a da declarații.
   Dosarul va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?