Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fotbalistele de la Liceul „Emil Botta“ Adjud, la Cupa Coca Cola


   458 de echipe de fete și băieți din 397 de licee s-au înscris în cea mai mare competiție națională la nivel de liceu – Cupa Coca-Cola 2013. Tragerea la sorți a calendarului meciurilor a avut loc în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul Federației Române de Fotbal. Cupa Coca-Cola, cea mai mare competiție națională de fotbal în sală la nivel de liceu, reunește anual mii de participanți și suporteri ai acestora, uniți de pasiunea pentru fotbal.
   Cele mai bune două echipe de fete și de băieți din totalul liceelor înscrise sunt desemnate campioane naționale la fotbalul în sală. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experiență inedită – un cantonament similar antrenamentelor „tricolorilor”  la baza sportivă de pregătire din Mogoșoaia.  În plus, jucătorii și antrenorii echipelor câștigătoare vor primi o tabletă pentru a împărtăși cu cei dragi momentele cantonamentului.
   Vicecampioanele Cupei la fete și băieți, precum și antrenorii acestora vor primi câte un telefon de ultimă generație. Peste 5.000 de elevi din 397 de licee din țară – aproximativ 30% din numărul total de licee din România – s-au înscris anul acesta în Cupa Coca-Cola,  cea mai mare rată de participare fiind în București, unde 70% dintre liceeni au manifestat interes față de competiție.
   La competiție s-au înscris și echipe din Vrancea: Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Focșani, Liceul Teoretic Emil Botta Adjud (două echipe, una de băieți și una de fete), Colegiul Național Unirea Focșani, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani, Colegiul Național Al. I. Cuza Focșani, Liceul Simion Mehe-dinți Vidra, Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, Liceul Teoretic Grigore Gheba Dumitrești și Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea Focșani.

Programul Cupei Coca-Cola 2013:
25 februarie – 30 martie: Faza pe județ,
   Echipele înscrise vor concura în faza pe oraș, în cele 24 de județe în care se organizează centre de joc, pentru ca cele mai bune echipe să meargă mai departe în faza pe regiune.
19 aprilie – 12 mai: Faza regională cu centre de desfășurare la Oradea, Târgu-Mureș, Iași și Pitești.
24-26 mai: Faza finală, care va avea loc la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?