Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

139 de proiecte de hotărâri, aprobate de Consiliul Judeţean în 2012


   Plenul Consiliului Județean Vrancea a fost convocat în 12 ședințe ordinare, extraordinare sau de îndată în anul 2012. Pe ordinea de zi a ședințelor au fost înscrise 139 de proiecte de hotărâri care au fost aprobate prin votul exprimat de consilierii în funcție, se arată în raportul de activitate pe anul 2012 al președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
   Proiectele devenite ulterior hotărâri prin votul consilierilor județeni au vizat mai multe domenii din care amintim: aprobarea bugetelor proprii ale județului Vrancea, repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume alocate Județului Vrancea, reorganizarea aparatului de specialitate, aprobarea unor taxe speciale, aprobarea sau reactualizarea unor indicatori tehnico-economici pentru obiective de investiții, aprobarea rețelei școlare de învățământ special liceal și special postliceal din județ, constituirea comisiilor de evaluare a performanțelor manageriale ale conducătorilor instituțiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean, preluarea și inventarierea în domeniul public al Județului Vrancea a unor imobile, preluarea unor sisteme de alimentare cu apă din domeniul public al unor comune în domeniul public al Județului Vrancea și darea în administrarea Serviciului Public „Exploatarea Sistemelor Rurale de Alimentare cu Apă” Vrancea, participarea județului Vrancea ca partener în Grupuri de Acțiune Locală.
   De asemenea, au fost aprobate hotărâri privind conturile anuale de execuție aferente bugetelor proprii ale Județului Vrancea, modificarea Programului județean de transport public de persoane prin curse regulate, depunerea unor proiecte și a cheltuielilor legate de acestea, constatarea încetării de drept a calității de consilier județean și validarea altui mandat, monografia economico-militară a județului Vrancea, etc. „Toate proiectele de hotărâri introduse pe ordinea de zi a ședințelor au fost aprobate prin votul exprimat de consilierii în funcție. După adoptarea lor s-a procedat la definitivarea, semnarea, înregistrarea și comunicarea către persoanele și instituțiile interesate, respectându-se procedura prevăzută de lege. De asemenea, au fost aduse la cunoștință publică prin publicare pe site-ul instituției”, se arată în raportul de activitate al președintelui Marian Oprișan.
   Totodată, în anul 2012, președintele Consiliului Județean a emis un număr de 431 dispoziții, care au fost comunicate în termenul legal persoanelor fizice și juridice interesate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?