Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Vulpe moartă, atârnată într-un gard


   Cadavrul unei vulpi a fost găsit atârnat într-un gard, luni, aproape de centrul comunei Jitia. Oamenii care au trecut prin zonă s-au apropiat să vadă despre ce este vorba, în opinia lor animalul ajungând în comunitate pentru a da „iama la cotețele cu găini”. „Dimineață nu era. Acum aproape de ora 12 am văzut-o când m-am întors din centrul satului, că am fost la un neam de-al meu. Cred că e din aia turbată, că s-a auzit pe aici că ar fi turbate și ies în sat după mâncare. Nu mai au ce să mănânce în pădure, că e zăpada mare, și coboară în comună să dea iama la cotețele cu găini. Am auzit că la Vintileasca au găsit vreo patru vulpi moarte și toate aveau turbare. Cred că o fi de pe acolo din aia bolnavă și a vrut să sară gardul și a murit înțepenită aici”, este de părere nea Ion, unul dintre localnicii care au văzut animalul atârnat în gard.
   De amintit că în urmă cu aproximativ două săptămâni, o vulpe turbată era cât pe ce să muște mai mulți localnici, în centrul comunei Vintileasca.
   Animalul, care probabil își are vizuina în apropierea localității, era în căutare de mâncare, dar la vederea oamenilor a devenit agresiv și nu a fugit, așa cum fac de obicei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?