Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Concurs pentru viitorii experţi în management educaţional


   Cadrele didactice din județ, care vor să facă parte din Corpul de experți în management educațional al Ministerului Educației, se pot înscrie la concurs, pentru Vrancea fiind disponibile 194 de locuri. Anul trecut, în Vrancea au fost organizate trei astfel de sesiuni de selecție, interesul din partea profesorilor fiind neașteptat de mare. Cele 194 de posturi disponibile pentru Corpul de experți reprezintă 5% din totalul de posturi existente în anul școlar 2012 – 2013. Înscrierea se face online la adresa  http://cneme.edu.ro/inscriere.
   Înscrierile au debutat ieri și se vor încheia pe 27 februarie. Tot în aceeași zi vor fi afișate și listele cuprinzând candidații admiși în această etapă, în urma introducerii informațiilor în formularul de selecție online.
   În perioada 28 februarie-1 martie, profesorii admiși vor depune portofoliile cu documentele solicitate, potrivit regulamentului, iar ulterior, în zilele de 4 și 5 martie, Inspectoratul va înainta listele către Ministerul Educației. Ministerul va valida aceste liste în data de 15 martie și tot în aceeași zi ele vor fi retransmise Inspectoratului Åžcolar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?