Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Raj vrea să recunoască faptele pentru a obţine o pedeapsă redusă


   Raj Pantelimon, bărbatul de 44 de ani acuzat că a bătut, violat și tâlhărit în Sud o tânără care se întorcea de la muncă, a solicitat ieri, magistratului care a fost învestit cu soluționarea cauzei sale, să fie judecat în baza probelor administrate în cursul urmăririi penale pentru că vrea să recunoască faptele comise. Instanța a rămas în pronunțare pentru a analiza dacă în cauza de față se pot aplica dispozițiile privind procedura ce i-ar putea aduce lui Raj o reducere cu o treime a pedepsei.
   Reamintim că inculpatul este acuzat de tentativă la omor deosebit de grav, viol și tâlhărie. Raj a ajuns din nou pe mâna polițiștilor, după ce în noaptea de 13 septembrie 2012 a acostat o barmaniță care se întorcea de la muncă. Potrivit rechizitoriului, a lovit-o cu pumnii și picioarele peste cap și corp, apoi a întreținut relații sexuale cu ea. Un polițist a auzit zgomot și a ieșit pentru a vedea ce se întâmplă. Omul a sunat și și-a anunțat colegii cu privire la faptul că în apropierea locuinței sale a fost comisă o infracțiune. Oamenii legii au încercuit zona și au pus mâna pe violator în scurt timp. L-au găsit murdar de sânge, cu o rangă în mână.
   A doua zi de la comiterea faptei, Raj a fost arestat preventiv. În același dosar, el mai este acuzat de comiterea unei tâlhării în noaptea de 17 spre 18 aprilie, pe strada Popa Åžapcă din Focșani. Atunci, bărbatul ar fi lovit o femeie cu pumnul în față, a trântit-o la pământ și i-a luat telefonul mobil. Dosarul se află în curs de judecată la Tribunalul Vrancea.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?