Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fiu de preot cercetat penal


   Un tânăr de 25 de ani, din Focșani, fiu de preot, s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un autoturism chiar dacă nu avea acest drept. Marți, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic un autoturism, condus de Nicolae J.. Potrivit informațiilor primite de la poliție, conducătorul auto avea dreptul de a conduce suspendat, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal de cercetare.
   Tânărul nu este la prima abatere. În anul 2009, el a mai avut probleme cu legea, după ce în mașina sa au fost găsite aproape 3.000 de pachete de țigări, pentru care nu deținea documente. Mașina a fost oprită la Nănești, în timpul filtrelor instituite pentru găsirea armelor furate de la Ciorogârla.
   Åži un tânăr din Sascut, județul Bacău, s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un autoturism deși avea acest drept suspendat. Marți, polițiștii din Adjud au oprit în trafic un autoturism Dacia, condus de Constantin Victor B.. În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat pentru o altă abatere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?