Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Vrânceanul care şi-a înjunghiat concubina a fost prins


   Vrânceanul care a vrut să-și omoare concubina, din comuna Buda, județul Buzău, a fost prins de polițiști. Vasile B. a fost identificat în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei  Buda. El a fost dus în arestul IPJ Buzău și va ajunge în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
    Reamintim că luni, un bărbat din comuna Dumitrești a fost la un pas de a comite o crimă, în satul Dănulești, comuna Buda, județul Buzău. Supărat că nu-l mai vrea concubina sa, Vasile B., de 62 de ani, a mers acasă la femeie și a înjunghiat-o. Victima, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul din Râmnicu Sărat, unde a fost operată.
    Fapta a fost comisă luni după-amiază. Persoanele care se adunaseră la locuința femeii le-au povestit ziariștilor ajunși la fața locului că bărbatul fusese plecat în străinătate și venise acasă de curând.
    Ajuns în țară, concubina sa i-ar fi spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu el. Acest lucru l-a înfuriat foarte tare. Luni, înainte de comiterea faptei, Vasile B. ar fi consumat alcool la un bar din localitate, împreună cu fratele victimei. La un moment dat i-ar fi spus acestuia că el merge până acasă și că se va întoarce. Ajuns aici, orbit de gelozie că femeia nu-l mai vrea, a luat un cuțit și a dat în stânga și-n dreapta, fără să se uite.
    A nimerit-o pe aceasta în zona gâtului și a burții. După ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, bărbatul a dispărut. „A venit cu cuțitul. Mai era o fată, o nepoată și a vrut să o taie și pe ea, pentru că sora mea nu a vrut să mai stea cu el. I-a mâncat toți banii și i-a dat la barbut. Sora mea i-a spus că nu mai are de ce trăi cu el pentru că i-a mâncat toți banii”, a povestit luni, Ion Marin, fratele victimei.
    După ce a comis fapta, Vasile B. a dispărut. Contactat fiind de cunoscuți, el a spus că nu se mai întoarce la Buda de frica rudelor femeii. Totuși, l-a rugat pe cel care i-a telefonat să le spună polițiștilor să stea liniștiți că se va preda la un bar din comuna Dumitrești. Nu a fost așa. El nu s-a predat, ci a fost găsit de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?