Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Michelle Pfeiffer la 30 de ani după filmul Scarface


   Michelle Pfeiffer este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, fiind considerată un adevărat simbol pentru frumusețea feminină. La 30 de ani după celebrele scene din filmul „Scarface”, Pfeiffer nu își dezvăluie vârsta de 54 de ani pe care o are. Cu doar două luni înainte de a împlini vârsta de 55 de ani Michelle Pfeiffer poate demonstra oricărei femei că îngrijirea personală are o răsplată foarte mare din punct de vedere fizic. Momentan, celebra actriță de la Hollywood, în vârstă de 54 de ani filmează pentru două filme, respectiv „Malavita” și „Man Under”, prima peliculă urmând să aibă premiera anul acesta.
   În Malavita, Michelle Pfeiffer joacă rolul lui Maggie Blake într-o peliculă care abordează acelaști stil de film cu mafioți care a consacrat-o pe Pfeiffer în Scarface. La 54 de ani Michelle Pfeiffer arată o formă fizică extrem de bună pentru vârsta pe care o are. Vedeta a fost văzută ultima dată la un eveniment monden, pe covorul roșu al unei acțiuni organizate de către o fundație cu scopuri caritabile. Purtând o rochie care i-a pus în evidență corpul, Pfeiffer a impresionat cu trăsăturile atrăgătoare și naturațelea sa.  
   Michelle Pfeiffer și-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii ‘70, și a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul „Scarface” (1983), în care a jucat alături de Al Pacino. Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din „Legături periculoase” (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din „Câmpul dragostei” (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, și cel din „Fabuloșii Baker-Boys”, pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociațiilor de critici din New York și Los Angeles, a National Society of Film Critics și a Board of Review. Actrița a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din „Fabuloșii Baker-Boys”, „Legături periculoase” și „Câmpul dragostei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?