Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea îşi continuă povestea de dragoste în sudul Franţei


   Gerard Butler și noua sa cucerire, supermodelul Mădălina Ghenea, își continuă povestea de dragoste în sudul Franței, cei doi fiind văzuți plimbându-se de mână, chiar dacă ploua, și sărutându-se pasional, indiferenți la privirile curioase ale trecătorilor neobișnuiți să fie martori ai unei astfel de etalări publice a sentimentelor din partea unui actor celebru.
   Actorul de origine scoțiană, în vârstă de 42 de ani, are o relație de câteva luni cu Mădălina Ghenea, 24 de ani. Cei doi s-au plimbat prin ploaie, iar Butler, bine îmbrăcat, cu un hanorac, blugi și o șapcă de baseball, îi ținea, ca un adevărat gentleman, umbrela Mădălinei. Cei doi se sărutau pe stradă, se opreau și se priveau în ochi, ca și când lumea ar fi fost doar a lor, iar la un moment dat starul de la Hollywood o mângâia pe spate pe Mădălina, protejând-o de ploaie cu umbrela.
   Mădălina Ghenea l-a cunoscut pe Butler după ce a fost angajată să-l ajute pe actor să promoveze un nou aparat de ras pentru firma din Dubai Super Max, în primăvara acestui an. Mădălina este una dintre cele mai apreciate modele pentru colecțiile de lenjerie intimă, pozând pentru LASCANA, în Italia, în numeroase campanii publicitare foarte sexi.
   În plus, frumoasa brunetă face primii pași în cariera de actor, jucând în producția ‘Don Hemingway’ alături de Jude Law și de vedeta din seria ‘Game of Thrones’, Emilia Clarke. Acest film urmează să fie lansat în toamna anului 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?