Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

A vrut să mituiască un poliţist şi s-a ales cu dosar penal


   Un bărbat din Focșani este cercetat de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Vrancea sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Vinerea trecută, în jurul orei 11.45, autoutilitara Iveco condusă de Remus Dumitru a fost oprită în trafic, la Dumbrăveni, de subofițerul Cătălin Vatră. Motivul opririi a fost acela că șoferul nu avea luminile de întâlnire aprinse, având în vedere că circula pe un drum european.
   În urma verificărilor efectuate în autoutilitară, polițistul a găsit o vacă. Åžoferul nu a putut justifica proveniența animalului, el neavând documente de proveniență sau/și transport. Remus Dumitru a încercat să-l convingă pe agentul principal Cătălin Vatră să nu ia măsurile care se impun potrivit legii, promițându-i la schimb suma de 300 lei, bani pe care urma să îi dea agentului la ieșirea din tură. „S-a luat legătura cu Serviciul Județean Anticorupție Vrancea și împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, la orele 14.00, în sediul Postului de Poliție Dumbrăveni, a fost prins în flagrant Remus D., după ce i-a oferit polițistului suma de 200 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care autorul este cercetat în stare de li-bertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită”, au transmis ofițerii anticorupție.
   Subofițerul din cadrul Postului de Poliție Dumbrăveni care a refuzat mita șoferului este fiul primarului comunei Gugești, Vasile Vatră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?