Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Tânăr condamnat pentru falsificare de acte


   Un an de închisoare cu suspendare este pedeapsa aplicată de instanța de judecată pănceană în cazul lui Laurențiu Chelmu, din Mărășești. În luna ianuarie, tânărul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Procurorii au arătat că, în cursul anului 2012, Laurențiu Chelmu a falsificat mai multe documente referitoare la circulația pe drumurile publice, precum un autocolant pentru certificat de înmatriculare, polițe de asigurare sau adeve-rințe prin care se atesta absolvirea unor cursuri de legislație rutieră.
   La audieri, Chelmu a recunoscut toate infracțiunile, precizând că a falsificat primele polițe de asigurare pe vremea când avea 16 ani și nu a conștientizat consecințele faptelor sale. El a mai susținut că, ulterior, în schimbul falsificării documentelor precizate în rechizitoriu, a primit sume modice, de 10-20 de lei.
   În baza aceleiași sentințe pronunțate de Judecătoria Panciu, urmează ca toate actele falsificate de Laurențiu Chelmu să fie anulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?