Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Rugbiştii fac cantonamentul la Constanţa


   Componenții echipei de rugby Under 19 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani se află în plină perioadă de acumulări fizice, combinate cu antrenamente fizice. Echipa va efectua un stagiu de pregătire la începutul lunii martie la Constanța pentru a-și îndeplini obiectivul, calificarea la turneul final al Diviziei Naționale. „Pentru noi va fi o perioadă de iarnă în care vom încerca să conștientizăm că obiectivul propus poate fi realizat dacă vom fi mai maturi în gândire. Cu seriozitate și muncă din partea jucătorilor putem să ne îndepli-nim ceea ce ne-am propus, adică calificarea la turneul final”, a spus antrenorul Romeo Păun.
   LPS Focșani se află pe locul șase în clasamentul Diviziei Naționale, fotoliul de lider fiind ocupat de CSS Gura Humorului. În prima etapă din retur, echipa din Focșani va juca în deplasare, pe terenul formației Olimpia București. În tur, bucureștenii s-au impus la Focșani cu 10-3. Biroul Federal din cadrul Federației Române de Rugby a decis ca turneul final să se încheie până la data de 6 mai, astfel încât jucătorii să poată participa la sesiunea specială de Bacalaureat pentru olimpici. Åži la Under 18, LPS vrea să obțină o medalie.
   Focșănenii au încheiat turul Diviziei Naționale pe primul loc după victoria, 68-0 obținută la Tecuci. Obiectivul echipei de pe Milcov este obținerea unei medalii la turneul final. Returul Campionatului Național se va relua în luna aprilie, iar turneul final este programat la începutul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?