Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Gerard Butler, despre relaţia cu Mădălina Ghenea: Sunt mai fericit şi mai calm


   Actorul scoțian Gerard Butler a vorbit, într-un nou interviu, despre relația pe care o are cu fotomodelul Mădălina Ghenea, declarând că este „mai fericit și mai calm” de când a cunoscut-o pe frumoasa româncă. Starul scoțian a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea atunci când aceasta a fost angajată pentru a promova alături de Gerard Butler un produs din brandul Super Max, anul trecut, la Dubai. Zvonurile potrivit cărora cei doi ar avea o relație au apărut pentru prima dată în mai 2012.
Mădălina Ghenea a negat inițial acea informație, declarând: „Gerard este un prieten de-al meu. Suntem doar prieteni, nimic mai mult”. Însă, Gerard Butler a confirmat în cele din urmă faptul că are o relație cu Mădălina Ghenea, pe care o alintă cu apelativul „Maddie”. „Relația noastră merge bine. Sunt mai fericit și mai calm, așa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăiești mai ușor”, a declarat actorul scoțian. Înainte de relația cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler a avut relații cu câteva actrițe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon și Cameron Diaz.
   Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.În ultima parte a anului trecut, Ghenea și actorul britanic Gerard Butler au fost surprinși împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediția italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.
   Mădălina Ghenea a debutat ca actriță, în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. De asemenea, în 2012, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?