Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

GALERIE FOTO: Dr.GSM & Global Proiect, lipsită de şansă la Cupa Unirii


   Echipa Design Construct Brașov a câștigat ediția a III-a a Cupei Unirii la minifotbal, competiție găzduită în week-end de Sala Polivalentă din Iași și Complexul Magic (Magic Stadium și Arena Magic). În finala turneului, Design Construct Brașov a dispus cu un categoric 4-1 (4-0) de Juventus Sibiu, omul meciului fiind Åžerban Liviu, autor a 3 goluri. De notat că ambele formații au mai participat la competiții desfășurate la Iași, anul trecut. Design Construct a disputat finala Cupei Magic, în timp ce Juventus Sibiu a câștigat turneul final al Cupei României și a jucat Supercupa României, pierdută în fața echipei Magic Iași.
   În finala mică, Lis Affair Tomești a învins la loviturile de departajare pe Aldoor Auto Driver Iași cu scorul de 3-2, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 2-2. Locul 5 a fost ocupat de Fenix Piatra Neamț, care a dispus în finala pentru locurile 5-6 cu 3-0 de Consiliul Județean Buzău. La startul competiției s-au aliniat 16 echipe.
   La cea de-a III-a ediție a Cupei Unirii la minifotbal a fost prezentă și conducerea Federației de Minifotbal din România, respectiv președintele Răzvan Burleanu și prim-vicepreșe-dintele Paul Costaș, acesta din urmă ocupându-se de organizarea turneului. „Au fost trei zile cu meciuri extrem de spectaculoase și mă bucur că echipele s-au străduit să ajungă la Iași, deși au venit pe viscol și ninsoare din multe colțuri ale țării. E o dovadă că indiferent de condiții, echipele își doresc să joace minifotbal”, a declarat Paul Costaș.
   La rândul său, președintele FMR, Răzvan Burleanu, a lăudat ideea organizării acestei competiții: „Turneul a fost o reușită și este lăudabil faptul că la acest proiect au participat acum echipe din mai multe zone ale țării, nu doar din Moldova. În finală au ajuns două echipe puternice, iar publicul spectator a putut vedea meciuri foarte spectaculoase”.

Dr.GSM & Global Proiect a avut ghinion

   Invitată la Cupa Unirii la minifotbal, echipa Dr.GSM & Global Proiect Focșani a făcut eforturi mari pentru a ajunge în orașul din Copou. Cele trei autoturisme cu jucătorii echipei focșănene au rămas înzăpezite vineri seara pe drumul european E85, între Tișița și Adjud, apoi, în jurul orei 3 au ajuns la Iași. Sâmbătă, „telefoniștii” au pierdut la loviturile de departajare în fața echipei Railex Suceava și au bătut, 3-1 pe Dinamo Iași.
   Oboseala și-a spus cuvântul în al treilea meci, pierdut cu 6-2 în fața ieșenilor de la Lis Affair Tomești.  În final, echipa focșăneană s-a clasat pe locul 9. A.S. Doctor GSM& Global Proiect a fost alcătuită din următorul lot de jucători: Toma Ionuț, Lazăr Gigi, Olaru Ionuț, Porumboiu Adrian, Ciobotaru Florin, Hristea Alexandru, Secu Cristinel, Popa Remus Victor, Ciobotaru Valerică, Ciobotaru Cătălin, Botezatu Ionuț și Nechifor Liviu – căpitanul formației, iar Florin Măzăreanu și Sabin Voicu sunt managerii echipei. „Mulțumesc și sponsorilor noștri care se implică financiar în activitatea echipei noastre: Global Proiect, Doctor GSM, Wise Windows Systems, Mavi Beton, Grifon și Roșca Conf”, a declarat ma-nagerul echipei, Florin Măzăreanu.

Rezultatele grupei B
Dinamo Iași – Dr GSM Focșani 1-3. Au marcat pentru Doctor GSM& Global Proiect: Cătălin Ciubotaru 2 și Cristinel Secu.
Railex Suceava – Dr GSM Focșani 2-2 (4-3). Au marcat pentru focșăneni: Cristinel Secu și Remus Popa. La penalty-uri a marcat Cătălin Ciubotaru și au ratat Remus Popa și Cristinel Secu.
Lis Affair Tomești – Doctor GSM& Global Proiect 6-2. Au marcat pentru focșăneni: Cătălin Ciubotaru și Cristinel Secu.
Doctor GSM& Global Proiect – Railex Suceava 1-3. A marcat: Cătălin Ciubotaru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?