Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Cetăţean moldovean, trimis acasă de poliţişti


   Patru cetățeni moldoveni au fost luați la întrebări miercuri, de polițiștii Serviciului pentru Imigrări Vrancea. Unul dintre ei a fost trimis acasă, iar ceilalți trei au depus cereri pentru prelungirea dreptului de ședere temporară pe teritoriul țării noastre. Primii depistați au fost D. A., de 39 de ani, și B. T., de 32 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit că „D. A. se afla cu ședere ilegală pe raza județului Vrancea, întrucât a intrat în țară cu permis de mic trafic. Fiind la a doua încălcare a acordului încheiat între România și Republica Moldova privind micul trafic de frontieră, a fost returnat în țara de origine. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 800 lei și interdicție de intrare în România pentru o perioadă de trei ani”, au precizat polițiștii Serviciului pentru Imigrări.
   În ceea ce-l privește pe celălalt cetățean moldovean, B.T.,  acesta se afla în ședere ilegală pe teritoriul țării noastre de 55 de zile. Cetățeanul moldovean a depus cerere pentru prelungirea dreptului de ședere temporară în România, întrucât este membru de familie a unui cetățean român.
De asemenea, în ziua de 23 ianuarie, la ghișeul Serviciului pentru Imigrări Vrancea, polițiștii au identificat doi cetățeni moldoveni care erau în ședere ilegală pe teritoriul țării noastre de trei zile. L. O., de 18 ani, și L. M., de 16 ani, au fost îndrumați să depună actele necesare pentru prelungirea dreptului de ședere temporară în România, ei fiind membri de familie ai unui cetățean român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?