Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Alin Trăşculescu se întoarce la conducerea RAR Vrancea


   Fostul deputat PDL, Alin Trășculescu, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influență, revine la cârma Registrului Auto Român (RAR) – Filiala Vrancea. Informația a fost confirmată de către prefectul Cătălin Kanty Popescu, care ne-a precizat că directorul RAR București a semnat revenirea în funcție a lui Alin Trășculescu. „În perioada în care a fost ales deputat, el a fost suspendat din funcția de șef al reprezentanței RAR Vrancea, iar acum directorul RAR București a semnat revenirea în funcție a lui Alin Trășculescu. Este o procedură legală și așteptăm să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, în condițiile în care instituția se va reorganiza”, a explicat prefectul Cătălin Kanty Popescu. Acesta a adăugat că la RAR personalul este contractual, ceea ce înseamnă că un angajat poate ocupa o funcție până la finalizarea cercetărilor.
   Informația conform căreia Trășculescu se va instala de astăzi, în biroul de șef al RAR, ne-a fost confirmată și de către persoane din cadrul instituției. Informarea conform căreia Costică Marin, cel care a condus RAR Vrancea în ultimele trei luni, nu mai este șef, a venit încă de la finele săptămânii trecute. Angajații RAR Vrancea nu văd cu ochi buni aceste schimbări și nu prea sunt de acord cu revenirea lui Trășculescu, dar nu au încotro. De asemenea, tot pe surse am aflat că Trășculescu nu ar vrea să stea prea mult prin Vrancea, el intenționând să se mute cu serviciul la București, unde sunt și membrii familiei sale, respectiv soția și cei doi copii.
   Reamintim că Alin Trășculescu este cercetat de procurorii anticorupție pentru trafic de influență, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și instigare la spălare de bani. Fostul deputat PDL de Vrancea Alin Trășculescu a fost reținut în noaptea de 10 spre 11 noiembrie anul trecut, de procurorii DNA, în urma unui flagrant. El era în atenția oamenilor legii de doi ani, fiind acuzat că în perioada noiembrie 2010-noiembrie 2012, a pretins de la reprezentantul unei societăți comerciale (denunțător în cauză), inițial suma de 50.000 de euro, care apoi a fost majorată la 150.000 de euro. Trășculescu a fost arestat și ulterior eliberat. Între timp, a demisionat din Parlament, a fost dat afară din PDL, dar a candidat la alegerile din decembrie. Acum, el este cercetat în stare de libertate.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?