Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

PROGNOZA METEO


SÂMBĂTĂ

   Valorile termice vor continua să scadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări mai ales pe parcursul zilei, când va ninge în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și zonei montane, iar în regiunile sudice și sud-estice, local vor cădea precipitații mixte, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în majoritatea zonelor, vitezele cele mai mari fiind la munte, unde zăpada va fi viscolită sau spulberată.
   Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între -10 și 0 grade.

DUMINICÄ‚

   Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. În vestul, nordul și parțial centrul țării, cerul va prezenta înnorări și local vor cădea precipitații slabe, mixte, iar în zona montană, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil și mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceață. Vântul va avea unele intensificări în Banat și în zona montană înaltă.
   Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în nordul Moldovei până la 11 grade în sudul Banatului, iar cele minime se vor încadra între -6 și 4 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?