Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Profesoara din Adjud va fi înmormântată joi, într-un cimitir din Panciu


   Trupul neînsuflețit al profesoarei adjudene Carmen Liliana Ciubotariu a fost depus în capela Bisericii din Panciu, astfel că toți cei care vor să fie alături familiei în aceste clipe de grea încercare, pot participa la priveghiul care va avea loc astăzi. Potrivit apropiaților profesoarei, înmormântarea va avea loc joi, după prânz, când sunt așteptate să participe la slujbă și cele peste 30 de cadre didactice ale Colegiului Tehnic „Gh. Balș” din Adjud, unde Carmen Liliana Ciubotariu preda economie.
   În vârstă de 40 de ani, Carmen Liliana Ciubotariu a decis să își pună capăt zilelor, femeia aruncându-se în gol de la etajul IV al blocului în care locuia, din Adjud. În ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei.
   Carmen Liliana Ciubotariu avea mai multe probleme personale, care s-au acutizat în urma ultimei discuții mai aprinse cu membrii familiei, în cursul serii de sâmbătă, când de altfel femeia a și comis gestul fatal. Foști colegi, foști elevi, prieteni și cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Carmen Liliana Ciubotariu sunt așteptați la priveghi și la înmormântare, pentru a-și putea lua adio de la ea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?