Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Casă în flăcări la Gugești


   O familie din comuna Gugești a rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu. Acesta a fost anunțat sâmbătă, la ora 13.20, iar la fața locului au mers pompierii focșăneni cu două echipaje. În urma incendiului au ars acoperișul locuinței, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 100 metri pătrați, un pat cu o saltea, articole de îmbrăcăminte, un aragaz și o butelie. Cauza incendiului a fost jarul căzut din sobă.
   De asemenea, în intervalul 3-6 august, pompierii au intervenit pentru a stinge 10 incendii de vegetație uscată. Patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, trei de la Secția de Pompieri Adjud și două din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit cu 28 de autospeciale pentru stingerea a 95 hectare vegetație uscată în municipiul Adjud, orașele Odobești și Mărășești, precum și în comunele Vânători, Câmpuri, Ruginești, Tătăranu și Popești.
   Nici paramedicii de pe echipajele SMURD nu au avut liniște în week-end. Ei au primit din partea cetățenilor 36 de solicitări. După ce le-au acordat primul-ajutor, paramedicii au dus persoanele cu probleme de sănătate la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?