Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

David Bowie a lansat primul său single după 10 ani


   Cântărețul britanic David Bowie a lansat un nou single marți, cu ocazia celei de-a 66-a aniversări a lui, după mulți ani de „tăcere” artistică și numeroase speculații în rândul fanilor săi. Artistul britanic, considerat o veritabilă legendă a stilului pop-rock, a lansat marți single-ul „Where Are We Now?”, pe iTunes, potrivit unei știri de ultimă oră. Noul său album, intitulat „The Next Day”, va ajunge în magazine în luna martie.
   David Bowie nu a mai susținut un concert din anul 2006 și de atunci a fost văzut destul de rar în public. Cel mai recent material discografic al său, „Reality”, a fost lansat în anul 2003. Noul single a fost înregistrat la New York și este produs de Tony Visconti, un colaborator apropiat al artistului britanic. Piesa „Where Are We Now?” are deja și un videoclip, regizat de Tony Oursler.
   În luna septembrie, David Bowie, care locuiește la New York cu soția sa – celebrul model Iman – și fiica lor, a negat zvonurile potrivit cărora va fi subiectul central al unei uriașe expoziții retrospective care i-ar fi dedicată, despre care presa britanică a afirmat că va fi organizată în primăvara anului 2013, la Victoria and Albert Museum din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?