Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Mick Jagger este dependent de Facebook


Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a declarat că este „dependent” de Facebook și că petrece „prea mult timp” online, căutându-și prieteni mai vechi pe această rețea de socializare.
Muzicianul britanic declarase anul trecut că a angajat un asistent personal pentru a-și actualiza blogul personal, deoarece el nu este pasionat de tehnologia modernă. Între timp, însă, Mick Jagger a devenit un utilizator avid al site-ului Facebook.com și a avut nevoie de un efort de voință din partea lui pentru a renunța pentru o vreme la internet și a se concentra asupra muzicii. „Petreceam prea mult timp în fața computerului și nu suficient de mult cântând la chitară”, a declarat Mick Jagger. „E o problemă faptul că acest ecran preia controlul asupra vieții tale. E ușor să ții legătura cu oamenii, deși cu unii dintre ei mi-aș fi dorit să nu fi ținut legătura. Însă ei sunt acolo, toată lumea e pe Facebook”, a adăugat el.
Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts și Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii și a susținut mii de concerte cu casa închisă.
În 2007, formația The Rolling Stones a concertat și în România, pe stadionul Lia Manoliu din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?