Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

VIDEO şi GALERIE FOTO: Piaţa Unirii, transformată într-o lume magică


   Televiziunea magică a lui Moș Crăciun i-a întâmpinat pe copii cu multe surprize în Ajunul Crăciunului. Sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 decembrie, cei mici, însoțiți de părinți, au mers în Piața Unirii din Focșani, pentru a se întâlni cu Moș Crăciun și cu ajutoarele sale, personajele de poveste. Copiii s-au bucurat prin cântece, jocuri și dans, alături de Zâna Zăpezii, Magicianul Moșului, Omul de Zăpadă și Spiridușii. Cei mai mulți au fost încântați de prezența Moșului, vesel nevoie mare. Copiii au cântat colinde în cadrul unui concurs de karaoke, au pri-mit figurine din baloane, au fost filmați și fotografiați, fiind proiectați pe un ecran led uriaș, simțindu-se adevărate vedete. Până și părinții au fredonat melodiile vesele și s-au prins la dans alături de cei mici, lângă scena amplasată sub bradul mare de Crăciun, frumos împodobit și luminat.
   Televiziunea magică a lui Moș Crăciun a „emis” în acest sfârșit de săptămână între orele 13.00 și 17.00. Personajele vor veni și weekend-ul viitor în Piața Unirii din Focșani. Spectacolul face parte din proiectul „Fii vedetă la televiziunea magică a lui Moș Crăciun”, oferit focșănenilor din inițiativa președintelui Marian Oprișan, alături de Consiliul Județean Vrancea și Primăria Municipiului Focșani.
   De altfel, și în prima zi de Crăciun, zona centrală a orașului a fost un adevărat univers de sărbători. Centrul de interes a fost patinoarul din Piața Unirii, devenit aproape neîncăpător pentru mulțimea de tineri și copii care s-au bucurat de mișcarea pe patine. La difuzoare s-a auzit și melodia „Din Vrancea, La mulți ani!”, un cadou muzical dedicat tuturor vrâncenilor de președintele Marian Oprișan.
   Pentru a se încălzi după o plimbare, focșănenii au putut gusta și un pahar de vin fiert sau porumb fierbinte, de la căsuțele de lemn din apropiere. Pentru cei mici, tentante au fost și trenulețul și mașinuțele, dar curioșii s-au oprit și în fața figurinelor din Grădina Publică. Cert este că toată lumea s-a simțit minunat!

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?