Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Concert extraordinar la Teatrul Pastia


    Focșănenii sunt invitați la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” în a doua zi de Crăciun, pentru a primi un cadou muzical de suflet. Orchestra simfonică Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg va poposi pe 26 decembrie la Focșani, de la ora 18.00, cu spectacolul „Regal Vienez. Concert extraordinar de Crăciun”. Orchestra a fost și anul trecut la Focșani și s-a bucurat de mare succes.
     Cei prezenți în sala de spectacole vor asculta Strauss, se vor lăsa purtați pe valurile „Dunării Albastre” și vor fi învăluiți de celebrele valsuri vieneze. Din orchestră face parte binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numărul unu al lumii. Alături de orchestră, pe scenă va fi prezentă faimoasa soprană Marina Raddis, prim solistă a Operei Naționale din Chișinău.
     Orchestra internațională, compusă din 27 de instrumentiști, este condusă de dirijorul Daniil Zaharov. Spectacolul de la Focșani face parte dintr-un turneu în marile orașe europene, printre care și 10 orașe din România.
    Un bilet la concert costă 100 de lei. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?