Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Heidi Klum a făcut plajă topless pe o insulă tropicală


   Heidi Klum se bucură de soare în vacanța sa pe o insulă tropicală. Top-modelul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care face plajă topless. Vedeta nu a dorit să dezvăluie locația pe care a ales-o pentru vacanță. Marea, verdeața și nisipul completează o vacanță de vis, Heidi Klum făcându-și, astfel, un cadou frumos înainte de sărbători.
   Înainte de a ajunge pe insula misterioasă, Heidi Klum a fost împreună cu cei patru copii ai săi, Leni (8 ani), Henry (7 ani), Johan (5 ani) și Lou (3 ani) la Disneyland. Modelul și copiii săi au fost însoțiți în excursia la Disneyland de bodyguard-ul și iubitul vedetei, Martin Kristen.
   Anul acesta va fi primul pe care Heidi Klum îl va petrece fără Seal, de care s-a despărțiț în 2012. Modelul a cerut divorțul de cântăreț în luna aprilie a acestui an. Heidi Klum a recunoscut în luna aprilie că are o relație cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susținut că nu l-a înșelat niciodată pe fostul ei soț, cântărețul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?