Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un tată datorează propriului copil peste 6 mii de euro


   Doi părinți, care și-au lăsat copiii în grija foștilor parteneri de viață, s-au ales cu dosare penale deoarece nu au mai plătit pensiile alimentare. Este vorba despre o mămică plecată în străinătate și un tătic, acesta din urmă datorând copilului său peste șase mii de euro.
   Mirela B., de 34 de ani, din Vidra, este acuzată că din februarie și până în prezent nu a mai achitat copilului său cei 150 de lei la care era obligată lunar, printr-o hotărâre judecătorească. Femeia ar mai fi fost cer-cetată penal pentru fapte si-milare, dar a achitat datoria, astfel că persoana care a reclamat-o și-a retras plângerea. Mirela nu a putut fi audiată pentru că este plecată în străinătate.
   O datorie consistentă față de copilul său a acumulat Mihai L., de 48 de ani, din Vulturu. Omul avea de plătit câte 250 de euro lunar, pensia alimentară fiind calculată raportat la veniturile sale, pentru că lucrează în străinătate. Anchetatorii au calculat datoria la 6.250 de euro, pentru că bărbatul nu a plătit din noiembrie 2011. În trecut, Mihai a mai fost condamnat la o pedeapsă de un an și patru luni cu suspendare pentru că nu a plătit copilului pensia. Omul nu a putut fi audiat de anchetatori în cursul urmăririi penale pentru că este plecat în străinătate.
   Ambele dosare vor fi soluționate de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?