Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

A ajuns la spital la o zi după ce ar fi fost accidentat


   Un bărbat din comuna Pufești a ajuns la Spitalul municipal Adjud la o zi după ce ar fi fost victima unui accident de circulație. Miercuri seara, în jurul orei 18.20, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 56 de ani, din Pufești, Corneliu I., ar fi fost accidentat marți seara, de o mașină. Evenimentul rutier s-ar fi produs pe DN 2 E85, la intrarea în comuna Domnești.
   După eveniment, victima nu a sesizat poliția și nici nu a mers la spital. Pentru că se simțea foarte rău, miercuri seara, familia acestuia a cerut ajutorul medicilor. La fața locului a ajuns un echipaj de la Adjud, iar bărbatul a fost transportat la spital. El a fost diagnosticat cu „traumatism toracic vechi de 24 de ore, fracturi costale hemitorace stâng observații hemotorax stâng și TBC pulmonar în antecedente cu bronhopneumonie obstructivă cronică”.
   Acum, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă aspectele sesizate de bărbat se confirmă, dar și pentru a afla cine l-a accidentat, dar și-a continuat deplasarea fără să anunțe poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?