Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Facturile ENET pentru noiembrie ajung la focşăneni


   Societatea de termoficare a municipiului Focșani va emite în cursul zilei de astăzi facturile la încălzire pentru luna noiembrie. Săptămâna aceasta, facturile vor ajunge la cei aproximativ 16.000 de abonați ai sistemului centralizat de încălzire, în cutiile poștale și la asociațiile de locatari. Potrivit directorului SC ENET SA, Mariean Vișan, facturile au fost calculate la prețul de 195 de lei/gigacaloria, potrivit celei mai recente Hotărâri de Consiliu Local, aprobată de consilierii locali pe 29 noiembrie. 
    Factura totală la gaze pentru luna noiembrie, pe care ENET trebuie să o plătească furnizorului de gaze GDF Suez, este de 3.800.000 lei.
    În această iarnă, focșănenii vor plăti mai puțin pentru încălzirea locuinței, după ce consilierii locali USL au aprobat în două rânduri scăderea prețului gigacaloriei, de la 285 lei la 240 lei, și apoi la 195 lei, preț valabil pentru lunile noiembrie și decembrie 2012. Această scădere a fost posibilă după ce, în urma demersurilor președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, Guvernul Victor Ponta a alocat șase milioane de lei pentru plata datoriilor ENET.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?