Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Mandate de aducere pentru martorii din dosarul crimei de la Străoane


   Martorii din dosarul crimei de la Străoane vor fi aduși la proces cu mandate de aducere. La termenul de ieri s-au prezentat la instanță doar două femei, care au dat declarații despre acțiunile ulterioare comiterii crimei ale celor trei tineri inculpați. Una dintre martore, gestionară în Panciu, a declarat că cei trei băieți au trecut pe la ma-gazinul la care lucrează și au cumpărat produse în valoare de aproximativ 100 de lei. Cealaltă martoră, casieră la un schimb valutar, tot din Panciu, și-a amintit că doi dintre băieți, dintre care unul pe nume Ciprian, au schimbat 50 de euro. Ceilalți martori vor fi aduși la instanță de polițiști.
   Tot ieri, s-a pus în discuție și menținerea arestului preventiv pentru cei doi inculpați minori. Procurorul a solicitat menținerea stării de arest, avocații au avut aceleași concluzii. „Nu putem pleda împotriva evidenței. Să rămână la dispoziția instanței și cred că le va prinde bine și lor”, a declarat apărătorul unuia dintre inculpați.
   În dosar sunt judecați și arestați preventiv trei tineri, respectiv Ciprian A., de 15 ani, George B., de 14 ani, și Cătălin Andronache, de 22 de ani. Aceștia sunt acuzați că la data de 1 mai, l-au bătut și ulterior l-au aruncat într-o fântână, de viu, pe Marcel Zbîrciog, de 51 de ani. Trupul bărbatului a fost descoperit de localnici, câteva zile mai târziu. După ce au fost descoperiți, băieții au recunoscut fapta, minorii fiind amuzați de ultimul strigăt disperat al victimei, în timp ce cădea în fântână. În fața judecătorilor, aceștia și-au schimbat declarațiile, nerecunoscând fapta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?