Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Laboratoare de practică moderne la Liceul Tehnologic


   Liceul Tehnolo-gic „Al. I. Cuza” are la dispoziție, de ieri, două laboratoare de practică moderne, cu toate dotările necesare. Acestea au fost inaugurate de primarul Ion Petre, împreună cu inspectorul școlar general Vasilica Zaharia și inspectorul de specialitate Tincuța Zahariuc. „Inaugurăm un vis al nostru, și anume două laboratoare tehnologice. Ideea de a le amenaja la Crucea de Sus (în sediul fostei școli generale- n.r.) rămâne în continuare, dar până atunci, în acest spațiu, care nu este foarte mare, am încercat să realizăm acest obiectiv. Acesta a fost realizat într-o perioadă de trei ani, cu sprijinul Ministerului, dar și cu ajutorul domnului deputat Ciprian Nica, al domnului primar Ion Petre, al elevilor și profesorilor noștri. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de conducerea școlii, pentru a realiza acest obiectiv”, a declarat directorul Valeriu Jalbă.
   Primarul Ion Petre a precizat că aceasta nu va fi singura investiție de care va beneficia Liceul Tehnolo-gic din Panciu. Edilul a anunțat că, în prezent, se află în lucru un proiect care vizează construirea a două cămine pentru elevi, a câte 100 de locuri fiecare, și a unui corp de garsoniere pentru profesori. „Este un obiectiv ambițios, al doilea obiectiv major la nivelul învățământului din Panciu (după „EDU Panciu-Educație și cunoaștere, Proiect pentru extinderea, dotarea și reabi-litarea Liceului «Ioan Slavici»”- n.r.), care se va implementa începând cu jumătatea anului 2013″, a precizat Ion Petre.
   Tot ieri, a fost inaugurată și sala de prezentare și servire, unde oaspeții au fost invitați să guste din preparatele culinare pregătite de elevi, cu ajutorul profesorilor de specialitate. „Vă felicit pentru tot ce ați făcut și vă doresc ca acest început de dotări tehnice să continue și să deveniți, în curând, o adevărată întreprindere de produse de patiserie și de tot ceea ce mai aveți în plan”, a declarat inspectorul școlar general Vasilica Zaharia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?