Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

La 19 ani, expert în furturi


   Un tânăr de 19 ani, din Golești, a fost trimis în judecată în stare de arest, după ce a furat bunuri de prin gospodăriile unor vecini. Andrei M. va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru trei fapte de furt, toate comise în octombrie, în cursul a trei nopți. Învinuitul a luat de prin curți cam tot ce i-a ieșit în cale.
   Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, în noaptea de 10 spre 11 octombrie Andrei a escaladat gardul care împrejmuia gospodăria primei părți vătămate, pătrunzând în curte. A intrat inițial în bucătărie, de unde a luat produse alimentare. A trecut și prin garaj, de unde ar fi luat o bicicletă marca DHS. În noaptea de 20 spre 21 octombrie, tânărul ar fi acționat din nou. A sărit gardul altei gospodării al cărei proprietar nu era acasă, de unde a sustras o motosapă cu remorcă, o motocositoare, o mașină de tuns gazonul, haine și o trusă de scule. Câteva nopți mai târziu, Andrei ar fi sărit în altă curte, de unde a luat un motoscuter. Fiind prins, tânărul a recunoscut comiterea faptelor. Fiecare dintre cei „vizitați” de Andrei are pretenții civile de la învinuit. 
   În prezent, tânărul de 19 ani se află în arest, fiind reținut în prezenta cauză. Dosarul său va fi soluționat de magistrații Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?