Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Arest menținut pentru vrânceanul care a violat o bătrână


Judecătorii de la Tribunalul Vrancea au menținut arestul preventiv în cazul bărbatului care a violat o bătrână de 73 de ani. Decizia este definitivă. „(…) Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul M(…) F(…), în prezent aflat în stare de arest preventiv în Arestul IPJ Vrancea, împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară de la Judecătoria Focșani din 06.07.2018, (…), pe care o menține. (…) obligă pe contestator la 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul pentru apărare din oficiu în sumă de 130 lei (…) se va avansa din fondurile Ministerului Justiției și rămâne în sarcina statului (…). Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 11.07.2018”, au decis judecătorii de la Tribunalul Vrancea.

La începutul acestei săptămâni, bărbatul din comuna Ciorăști a fost trimis în judecată. El a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată. În urma anchetei s-a stabilit că faptele au fost comise în ziua de 19 iunie a.c., dată la care el ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămare și a sustras suma de 180 lei, iar pentru a-și asigura scăparea a săvârșit acte de violență asupra altei persoane, cu care a și întreținut un raport sexual normal, împotriva voinței ei.
La data amintită, o femeie de 71 de ani, una dintre persoanele vătămate, a mers în vizită la niște vecini, timp în care a lăsat ușile de acces în locuință neasigurate. La scurt timp după plecarea femeii de acasă, prin zonă a trecut inculpatul. La un moment dat, acesta s-a decis să intre în imobil cu gândul de a căuta bani, lucru pe care l-a și făcut. Căutând peste tot, bărbatul a găsit suma de 180 lei, bani pe care și i-a înșușit. În timp ce el mai cotrobăia prin casă, la femeia de 71 de ani a venit o vecină, în vârstă de 73 de ani, care l-a surprins pe inculpat în imobil. Aceasta l-a întrebat pe bărbat ce caută în casa femeii dacă proprietara nu este acasă și a încercat să-l împiedice să iasă din locuință. Pentru a-și asigura scăparea, inculpatul a reacționat violent și a lovit-o pe femeia de 73 de ani cu palmele peste față, moment în care aceasta s-a dezechilibart și a căzut.
După acest incident, bărbatul nu a plecat din casa femeii de 71 de ani.  În timp ce bătrâna de 73 de ani era întinsă jos, el s-a dezbrăcat de pantaloni, i-a dat și aceteia lenjeria intimă jos, apoi a întreținut cu ea un raport sexual normal. După ce s-a consumat actul sexual, barbatul s-a îmbrăcat și a plecat. El a uitat însă în casa în care a intrat fără drept papucii și un pachet cu țigări.
    Femeia de 73 de ani a ajuns la spital întrucât a suferit vătămări ce au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. La scurt timp de la sesizare, politiștii l-au identificat pe principalul suspect. La audieri el a recunoscut că a fost pe proprietatea femeii de 71 de ani, dar nu și că i-a luat acesteia o sumă de bani și nici că a lovit-o și violat-o pe cea de 73 de ani.
    A explicat că a ajuns la locuința femeii de 71 de ani după ce s-au înteles în prealabil să culeagă niște vișine. Întrucât femeia nu era acasă, el a intrat în imobil pentru a căuta o pungă, moment în care a venit femeia de 73 de ani care a început să-i ceară socoteală și nu i-ar mai fi dat voie să plece. Din acest motiv el ar fi lovit-o și ar fi trântit-o la pământ. A mai spus că nu a violat-o, ci doar i-ar fi introdus degetul în vagin. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?